Wij zijn F&S Bouw BV

Wij zijn F&S Bouw BV uit Dongen Noord-Brabant. We staan bekend om het realiseren van diverse prachtige projecten, natuurlijk helemaal in samenwerking met onze klant.

Voor een goede samenwerking vinden wij klantvriendelijkheid en vertrouwen ontzettend belangrijk. Daarnaast luisteren wij goed naar wat de klant wil om zo tot een mooie realisatie te komen en werken wij met een transparante werkwijze.

Wij zijn ook voornamelijk bezig met ons toekomstbeeld. Wat willen bereiken en hoe bereiken we dat? Wij willen er alles uit halen om het bedrijf als maar te verbeteren. Voor het realiseren van alsmaar mooiere projecten vinden wij het belangrijk dat ons team gespecialiseerd is en zo blijft. Zo zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze materialen en zoeken wij naar de beste specialisten die ons team willen versterken.

Wij verbouwen…

Vaak denkt men dat verbouwen hetzelfde is als renoveren en restaureren maar er bestaan wel degelijk verschillen. Bij het verbouwen van een pand worden bestaande muren uitgebroken of nieuwe muren geplaatst. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de woonruimte, keuken of slaapkamer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een uitbouw en een serré of het creëren van een extra slaapkamer door het herinrichten van een verdieping.

Tijdens een verbouwing worden er veranderingen aangebracht waardoor het aantal vierkante meters vergroot wordt.

Meer informatie over verbouwen

Wij renoveren…

Tijdens het renoveren van een woning wordt het zo aangepast dat het weer helemaal voldoet aan de wettelijke eisen. Denk aan het verduurzamen of het brandveilig maken van een woning. We gebruiken hierbij materialen die perfect passen bij de sfeer en uitstraling van de woning. Denk hierbij aan dakrenovatie of gevelrenovatie. We zorgen er dan voor dat er isolatieplaten en isolatieglas geplaatst wordt en vervolgens zorgen we dat het pand er weer perfect uit komt te zien.
Kort samengevat wordt een pand tijdens een renovatie herstelt en aangepast aan de modernste eisen.

Meer informatie over renoveren

Wij restaureren…

We verzorgen de restauratie van oude en monumentale panden. Tijdens de renovatie gebruiken we alleen traditionele materialen en worden er enkel traditionele technieken gebruikt. Zo behouden de panden hun karakteristieke eigenschappen die het pand uniek maken.

Zo zorgen we ervoor dat jouw pand de oude, karakteristieke sfeer behoudt.

Meer informatie over restaureren