F&S Bouw BV voor een totaal concept en begeleiding

1 Eerst een kopje koffie

We starten graag eerst met een lekker kopje koffie. Niet alleen omdat we dit ontzettend lekker vinden, maar vooral om u beter te leren kennen. Aangezien we nog een aantal weken, misschien wel maanden, samen gaan werken willen we eerst eens goed kennis maken met u.

In dit eerste gesprek bespreken we al uw wensen en nemen we de mogelijkheden met u door. Een goede start is wel zo belangrijk natuurlijk.

Een kopje koffie inplannen?

2 Helderheid en zekerheid

We begrijpen voor 100% dat u voor helderheid en zekerheid gaat. Dat komt goed uit, dat vinden wij uiteraard ook ontzettend belangrijk.

Daarom komen we eerst met een transparante en duidelijke offerte bij u terug. Dit bespreken we graag met u om overige wensen en wijzigingen door te voeren.

Heeft u een vraag over de offerte? We leggen het graag uit, zodat het voor u helemaal duidelijk is.

3 Een duidelijke planning

U wil natuurlijk weten waar u aan toe bent. Logisch, dat willen wij ook!

We maken daarom en duidelijke planning die we vooraf met de klant overleggen. Deze planning gebruiken we om het traject zo goed mogelijk te laten verlopen. Zijn er eventuele wijzigingen, dan wordt de planning als leidraad gebruikt voor de rest van traject.

4 De realisatie

Eindelijk kan het project van start. Na een traject voor voorbereiding wordt uw woning nu verbouwd en de laatste stap naar uw droomhuis gaat nu van start.

We werken met specialisten uit ons eigen team en met specialisten die we inhuren voor overige zaken. We zijn altijd aanwezig op de werkvloer zodat we het project op de voet kunnen volgen. We stoppen pas als alles 100% is zoals afgesproken.

Benieuwd naar afgeronde projecten? Neem een kijkje, we zijn er trots op!

Projecten bekijken