F&S Bouw BV Referenties

Wij krijgen als bedrijf veel positieve reacties op onze afgeronde projecten. Zo hebben wij grote en mooie projecten gerealiseerd waaronder een prachtige villa in Vught en een penthouse in Den Bosch. Wij zijn hier trots op en dit motiveert ons steeds meer uit het team te halen voor de klant maar ook voor F&S Bouw BV zelf.

Ook hebben wij onze klanten blij kunnen maken met projecten als inloopkasten, inbouwkasten en zelfs zwembaden.

Van landelijk naar hotel chique

TOTAALBOUW

We realiseerden het voor de bewoners van deze prachtige villa in Etten-Leur. In samenwerking met interieurontwerpster Jolanda Knook en Mark Architecten is dit prachtige eindresultaat neergezet. De begane grond en badkamer zijn verbouwd en we betrokken de tuin meer bij het huis door een ruimtelijke aanbouw te creëren. Het geheel straalt luxe uit. Trots en blij dat we weer een droom waar hebben mogen maken!

bekijk dit project

Totaalbouw Penthouse Den Bosch

TOTAALBOUW

Wat een gaaf project was dit in samenwerking met Stock Dutch Design. Dit penthouse in Den Bosch hebben we compleet verbouwd. De wanden in het penthouse zijn verplaatst voor een betere indeling. De muren zijn behangen. En hierna zijn er nieuwe prachtige vloeren gelegd. Ook de badkamer is goed aangepakt. Met nieuw marmer is de stijl in de badkamer compleet anders dan hiervoor. Tot slot is het dakterras geschilderd zodat ook deze er weer netjes bijligt!

bekijk dit project

Complete verbouwing in Breda

TOTAALBOUW

De Baronielaan in Breda. Bekend bij ongeveer elke inwoner van deze mooie Brabantse stad. Een straat met uitstraling, een straat met ontzettend veel mooie woningen. Hoe kun je een huis van deze klasse, het meest tot zijn recht laten komen? Hoe creëer je een huis waar je mond van open valt, als je de eerste stap binnen zet. Waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je eigenlijk niet weet waar je moet kijken. Want, eigenlijk is alles gewoon prachtig. Een geslaagd project ontworpen door Jolanda Knook waar we met veel enthousiasme op terug kijken.

bekijk dit project

Natuurlijke overkapping in Vught

TOTAALBOUW

De tuin in een plaats waar je het liefst uren in doorbrengt. De rust, de natuur en de buitenlucht. Dat is dan ook een reden waarom veel mensen een overkapping laten plaatsen. In Vught hebben we recent een overkapping mogen plaatsen. Maar niet zomaar één. Door het gebruik van hout en andere natuurlijke en rustige materialen hebben we de woonkamer en de tuin prachtig kunnen samenbrengen. Bekijk onderstaande foto's voor een mooi beeld van het project.

bekijk dit project

Totaal bouw in Vught

TOTAALBOUW

In het mooie Brabant, onder de rook van Den Bosch light het plaatsje Vught. De prachtige plaats waar deze beeldschone villa gebouwd is. Wij van F&S bouw hadden de eer om deze villa nog mooier te maken. En dat is zeker gelukt, een project waar we trots op zijn! Bekijk de foto's voor een mooi beeld van dit project.

bekijk dit project

Aanbouw in Made

TOTAALBOUW

We zijn trots, trots op dit prachtige project in Made ontworpen door Jolanda Knook. We delen het eindresultaat dan ook graag met jullie. Mooie warme materialen zorgen voor een eenduidige strakke sfeer. Door de grote ramen aan beide kanten, komt er veel licht de kamer in. Bekijk de foto's voor een mooi beeld van het project.

bekijk dit project